LVI-Suunnittelu

LVI-Suunnittelu

Suunnittelemme rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. LVI-suunnitelmaan kuuluvat vesi- ja viemärisuunnitelmat, lämmitysjärjestelmän suunnittelu- ja mitoitus sekä ilmanvaihdon suunnittelu. Pyrimme aina esittämään tuoreita ideoita sekä arvioita toteutus- ja elinkaarikustannuksista päätöksentekosi tueksi.

Tarjoamme LVI-suunnittelupalvelua aina asiakkaan omilla ehdoilla, ottaen huomioon kaikki mahdolliset erikoistarpeet ja toiveet. Meillä tehty LVI-suunnitelma on räätälöity vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Tunnemme talotekniikan osa-alueet, niiden toiminnan, paikalliset viranomaisohjeet sekä alan laajat tuotevalikoimat ja osaamme nähdä ne yhtenä, toisiinsa linkittyvänä kokonaisuutena.

,Miksi LVI-suunnitelmat juuri meiltä?

Tarjoamme:

  • Räätälöityä ja asiakaslähtöistä palvelua
  • Energiatehokkaita ja toteutuskustannukset huomioivia ratkaisuja
  • Alan moderneinta osaamista toimialueella
  • Yhtenäinen talotekninen kokonaisratkaisu

Yhteinen tavoitteemme

Kustannukset kuriin. Ammattimaisella suunnittelulla ja perusteellisella alkukartoituksella pystytään valitsemaan kiinteistöön asianmukaiset talotekniikka ratkaisut niin, että myös asennus pystytään toteuttamaan ilman ylimääräisiä kustannuksia. Laadusta ja tarpeista tinkimättä. Hyvä laatu on tekemisemme avainasia. 

Kaikki alkaa huolellisesta suunnittelusta

Aloitamme jokaisen hankkeemme perusteellisella alkukartoituksella. Suunnittelun yhteydessä tehdään useimmat asumisen kannalta merkittävimmät valinnat kohteesi toimivuudesta, viihtyisyydestä, turvallisuudesta ja energiataloudellisuudesta.  Rakentamisen mittavimmat kustannussäästöt syntyvät huolellisesta suunnittelusta ja perehtyneestä työnjohdosta.

Energiatehokkaita toimivia ratkaisuja

Varmistamme jo suunnitteluvaiheessa järjestelmien toimivuuden ja oikean mitoituksen. Näin LVI-tekniset verkostot voidaan tasapainottaa ja säätää tarkasti kohdalleen. Tämä myös mahdollistaa asennustyön joustavan etenemisen.  Rakennushankkeissa toimiva yhteistyö asiakkaan, urakoitsijan ja muiden suunnittelijoiden kanssa on meille erityisen tärkeää. Tavoitteenamme on olla teknisen osaamisen kärjessä, unohtamatta tietenkään korkeatasoista asiakaspalvelua, jonka avulla kykenemme löytämään asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset ratkaisut niin pieniin kuin isoihinkin hankkeisiin.

Toimisto

Lampelankatu  6 A 8
96320 Rovaniemi

Puhelin

0400 384 324

sähköposti

toimisto@lappialampo.fi